Ta spletna stran vsebuje piškotke. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z pogoji o uporabi spletnih piškotkov.

Logotipi

Logotip je vizualna prezentacija podjetja, organizacije ali blagovne znamke. Je ime, simbol, monogram, znak, znamka ali katerakoli druga oblika, ki je skreirana za lažjo in zanesljivo prepoznavnost podjetja pri ciljani skupini ljudi. Logotip je sam po sebi najlažja pot za promocijo nekega posla. Opisuje podjetje, brez dolge razlage. Dobro izdelani logotip bo pomagal podjetju povečati vidnost in prepoznavnost, kar pa se bo seveda poznalo tudi na končni prodaji.


Izdelava logotipa predstavlja grafičnemu oblikovalcu edinstven izziv, saj je potrebno v preprost simbol združiti visoko sporočilnost in dobro premišljen dizajn. Dober logotip je tisti, ki komunicira, jasno sporoča vsebino in zagotavlja visoko prepoznavnost. Oblikovanje oz. izdelava logotipa mora spretno zajeti celotno zgodbo oziroma koncept podjetja in tako že na prvi pogled ponuditi vrhunsko prezentacijo podjetja in njegovih dejavnosti. Oblikovalec mora za izdelavo logotipa v grafično omejen prostor združiti vse in se poigrati s primernimi barvami, linijami, podobami, pisavami in sporočili. Vsi ti dejavniki hkrati omogočajo kreativnost.


Odločite se za profesionalno izdelavo logotipa, kjer bosta v končnem izdelku združena bogato znanje grafičnega oblikovalca ter maksimalna kreativnost, zaradi česar bo logotip izstopal in bo odlično uresničeval svoje poslanstvo. Odločite se za profesionalno izdelavo logotipa, kjer bosta v končnem izdelku združena bogato znanje grafičnega oblikovalca ter maksimalna kreativnost, zaradi česar bo logotip izstopal in bo odlično uresničeval svoje poslanstvo.REFERENCE

    

Vaša košarica je prazna!