Ta spletna stran vsebuje piškotke. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z pogoji o uporabi spletnih piškotkov.

Kdo smo?

mag. Saša DolšakZaradi svoje neizmernega vesela po ustvarjanju in zanimivih idejah me je sestra leta 2009 naprosila, da ji izdelam vabilo za poroko. Želela je, da bi bilo nekaj posebnega, da bi navdušilo goste in ob enem izžareval njun stil. Ob neskončnem uživanju pri snovanju vabila ter raziskovanju oblik, dimenzij, razigranosti in pisani izbiri se je porodila ideja o ustanovitvi podjatja.

Nastalo je podjetje BELLA ROSSA (prevod: LEPA (Bella) – za vse izdelke; RDEČA(Rossa) – rdeča nit)

S čim se ukvarjamo?

V podjetju se ukvarjamo z oblikovanjem izdelkov za slavnostne dogodke. Pri načrtovanju in oblikovanju novih izdelkov poskušamo dosegati visoko kakovost in unikatnost. V veliko pomoč so nam izkušnje s področja grafičnega oblikovanja ter ročnih spretnosti. Izdelke oplemenitimo s pomočjo visoko kvalitetnega papirja, saten trakov, biserov, kristalov, perlic ... Posebne oblike izdelujemo s laserskim strojem, tako lahko izrezujemo oblike po želji.

Vse dejavnosti našega podjetja so usmerjene v izpolnjevanje zahtev, potreb in pričakovanj naših strank. Stranke so naše največje bogastvo, zato si prizadevamo za stalno izboljševanje kakovosti naših proizvodov in storitev.

Želimo, da je znamka BELLA ROSSA sinonim za visoko kakovnost, elegantno obliko ter izjemno storitev za naše stranke. Izdelke oblikujemo z veliko strastjo in jih zasnujemo tako, da jih lahko glede na želje stranke spreminjamo in skupaj najdemo idealno obliko, da je njihov posebni dan popolen uspeh.